T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / MERKEZ - Düzce Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

VOLTA MOTOR YETKİLİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

VOLTA MOTOR EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA VOLTA MOTOR YÖNETİCİLERİNİN OKULUMUZU ZİYARETİ

 

Volta Motor ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan  Fatih MTAL- Elektrikli Araçlar Dalı Eğitim işbirliği protokolü kapsamında Volta Motor İdari İşer Müdürü Hüseyin Oğuz Erdem ve Volta Motor Birim sorumluları Okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Elektrikli Araçlar dalına kayıt hakkı kazanan Anadolu Teknik programı 9. sınıf öğrencilerine   iş ayakkabısı ve iş kıyafetleri hediye etmişlerdir. 

 

 Volta İdari işler Müdür Hüseyin Oğuz Erdem  öğrencilere Volta Motorun eğitim işbirliğine verdiği önem ve sektörün geleceği hakkında bilgi vermiş ,  Volta Motorun eğitim işbirliği ile Okul hayatlarından itibaren bölüme yerleşen öğrencileri Volta' nın bir ferdi olarak gördüğünü ve işbirliğinin sürekli gelişeceğini belirtmiştir.  

 

Etkinliğe Okul Müdürümüz Seyhan Ökmen, Alan Şefimiz Rıdvan Demirkıran ve  Atölye Şefimiz Şenol Sert eşlik etmişlerdir.

 

Volta Motor İdari işler Müdürü Hüseyin Oğuz Erdem ve birim sorumlularının Okulumuzu ziyareti, öğrencilerimizle buluşarak sektör hakkında bilgi vermeleri ve öğrencilerimize hediyeleri öğrencilerimizde büyük bir memnuniyet ve mutluluk oluşturmuştur. Ziyaret öğrencilerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmuştur

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.01.2024 - Güncelleme: 13.01.2024 16:53 - Görüntülenme: 97
  Beğen | 0  kişi beğendi