DÜZCE / MERKEZ - Düzce Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

12. Sınıf öğrencilerimiz bakanlığımızın ilgili kararı doğrultusunda okula başladılar. Uzun bir aradan sonra öğrencilerimiz maske ve mesafe kurallarına uyarak İstiklâl Marşımızı okuyarak ilk okul gününe başladılar.

Mrt

1000 Okul Projesi Kapsamında "Tamamlayıcı Değerlendirme Yöntemleri Bilgilendirme Toplantısı" Etkinliğine Katıldık

Ara

Mesleki ve teknik eğitimle ilgili merak edilen soruların derlenerek cevaplandığı bir kitapçık oluşturuldu. Özellikle bu yıl liselere geçecek olan öğrencilere ortaöğretime geçiş sürecinde rehberlik yapması planlanan kitapçıkta öğrenci ve velilerinden gelen en sık sorulan soruların cevapları yer almaktadır. Rehberlik öğretmenlerinin de kitapçıktan yararlanarak öğrencileri bilgilendirmesi hedeflenmektedir.

Ara